Αναζήτηση
Filters
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Αποστολές & επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό e-mail από το site μας για την επικύρωση της, την δρομολόγηση και τα έξοδα αποστολής.
Οι αποστολές εντός Ελλάδος γίνονται μέσω SPEEDEX Courier , με χρόνο παράδοσης 3-5 εργάσιμες ημέρες , ενώ σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών έως 7 εργ. ημερών .
Το κόστος αποστολής θα εμφανίζεται στο σύνολο της παραγγελίας προ πληρωμής και διαμορφώνεται ως εξής: χρέωση εντός Ελλάδος με δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 100€ και χρέωση 5€ για έως 100€ αγοράς.
Οι παραδόσεις εξωτερικού πραγματοποιούνται με DHL & TNT Courier, μέσω Ecomony  μεταφοράς, χρόνο παράδοσης 5-7 εργάσιμες ημέρες και κόστος 30€ για αγορές έως 350 € σε χώρες ΕΕ και δωρεάν αποστολή για αγορές άνω 350 €.
Για χώρες εκτός ΕΕ ,χρέωση αποστολών 40€ (δεν περιλαμβάνονται τελωνειακά έξοδα τα οποία διαμορφώνονται ανά χώρα) και χρόνο παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες.
Με την διαμόρφωση αποστολής θα παραληφθεί αντίστοιχο tracking number για την παρακολούθηση της για εντός και εκτός Ελλαδος παραδόσεις .

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν/τα παραγγελίας σας, υπάρχει το δικαίωμα ολικής η μερικής επιστροφής εντός 10 ημερών. Σε αυτό το πλαίσιο προηγείται επικοινωνία μεσω e-mail στο info@citria.gr ή στο τηλ. 22471-11176 για την προώθηση επιστροφής και το δικαίωμα αντικατάστασης του προϊόντος με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας ,ή αντίστοιχης επιστροφής χρημάτων, των οποίων η πίστωση θα γίνεται άμεσα μετά την παράδοση του σε εμάς και αφού βρεθεί σε άριστη κατάσταση.
Κάθε προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι στην αρχική του μορφή παραλαβής  με όποιο διακριτικό καρτελάκι έφερε , την ειδική συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί με κανέναν τρόπο η επεξεργασθεί  . Επιστροφές δεν ισχύουν για μαγιό, οπτικά και προϊόντα τελικών εκπτώσεων . Το κόστος μεταφορικών επιστροφής βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη ,ανεξάρτητα απο τη δωρεάν αποστολή του , μέσω εταιρεία courier της επιλογής του . Απαραίτητο είναι το αρχικό συνοδευτικό παραστατικό αγοράς .

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

Κάποια προϊόντα ( υποδήματα ή τσάντες ) που βρίσκονται σε έκπτωση ίσως έχουν υποστεί ελαφριά φθορά από την δοκιμή τους η έκθεση τους στο φυσικό κατάστημα.
Είναι στην κρίση σας και στην επιλογή σας να τα αποδεχτείτε , καθώς η έκπτωση θα είναι ανάλογη. Αντίστοιχα κάποια ρούχα προηγούμενων συλλογών ίσως δεν φέρουν το διακριτικό ταμπελάκι της εταιρείας ή του σχεδιαστή, επίσης λόγω κρέμασης στο κατάστημα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση.

top